usaid logo usaid logo

NCSC/PJK pėrmirėson mundėsitė pėr punė pėr studentėt e juridikut

Më 27 Qershor 2013, NCSC/PJK mbajti serinë e parë të Paneleve Profesionale me studentët e Kolegjit Iliria. Stafi i NCSC-së drejtuan diskutimin me studentët e juridikut në këto tematika “Si të përpilosh një CV” dhe “Si të japësh një intervitë të sukseshme për punë”. Numri i studentëve të cilët morën pjesë në këtë organizim ishte 31 ku prej tyre 17 ishin femra dhe 14 meshkuj. Si rezultat i kësaj serie të Paneleve Profesionale, studentët e Kolegjit Iliria tani do të jenë më të pregatitur për të shkruar një CV, “Letër Motivimi”, dhe të jenë të sukseshëm në një intervistë punë. Seritë e Paneleve Profesionale me student të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës dhe Kolegjit Iliria do të organizohen gjatë tërë vitit 2013.