usaid logo usaid logo

NCSC/PJK lidh Fakultetin Juridik tė Universitetit tė Nebraskas me Kosovėn

Më 9 shtator 2013 NCSC/PJK zhvilloi një bisedë të rregullt përmes Skype me ekspertin e NCSC/PJK në Fakultetin Juridik të Universitetit të Nebraskas dhe Zyrës së studimeve klinike pranë Kolegjit Iliria. NCSC/PJK është duke mbështetur një ri-planifikim të ofrimit të kurseve klinike të nivelit master në Kolegjin Iliria.