usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės organizoi njė takim tė pėrbashkėt Gjykatės-Avokat nė Pejė

Më 18 shtator 2013, QKGjSh (NCSC) monitoroi takimin e përbashkët Gjykatës-Avokat në Pejë të organizuar nga OAK-ja. Pjesëmarrësit diskutuan mbi temën "Sjellja e gjyqtarëve, avokatëve dhe prokurorëve gjatë seancave gjyqësore dhe kompensimi i dëmëve në rastet e aksidenteve në trafik." Si rezultat i diskutimit janë propozuar iniciativa konkrete.