usaid logo usaid logo

Me 30 shtator, 2013, NSCS organizoi njė punishte me avokatet e pėrzgjedhura nga OAK

Me 30 shtator, 2013, NSCS organizoi një punishte me avokatet e përzgjedhura nga OAK. Qëllimi i punishtes ishte diskutimi për implementimin e aktiviteteve nga plani i punës së Komitetit për Gjini dhe Pakica të OAK.