usaid logo usaid logo

Instituti Gjyqėsor i Kosovės dhe Kolegji Iliria nėnshkruajnė Memorandum tė Mirėkuptimit

Më 7 Tetor 2013, PJK ka lehtësuar nënshkrimin e MiM në mes të Institutit  Gjyqësor të Kosovës (IGJK) dhe Kolegjit Iliria. Qëllimi i nënshkrimit të MiM në mes të IGJK dhe Kolegjit Iliria është që të rrit mundësitë profesionale për studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria, duke ju ofruar atyre mundësi për kryerje të praktikës në IGJK dhe zyret e avokatisë. Po ashtu, MiM do të mundësojë që ekspertët e IGJK të angazhohen në mësimin klinik në Kolegjin Iliria si dhe do të shërbejë si bazë për aplikim të përbashkët të IGJK dhe Kolegjit Iliria në projekte të interesit të dyanshëm.