usaid logo usaid logo

Programi pėr tė Drejta Civile nė Kosovė (CRP/K) dhe Kolegji Iliria nėnshkruajnė Memorandum tė Mirėkuptimit.

Më 17 Tetor 2013, PJK ka lehtësuar nënshkrimin e MiM në mes të Programit për të Drejta Civile në Kosovë (CRP/K) dhe Kolegjit Iliria. Qëllimi i nënshkrimit të MiM në mes të CRP/K dhe Kolegjit Iliria është që të rrit mundësitë profesionale për studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria, duke ju ofruar atyre mundësi për kryerje të praktikës në CRP/K.