usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-sė prof. Kevin Ruser mbajti takim konsultativ me Profesorėt Mirlinda Batalli dhe Haxhi Gashi.

Më 17 tetor 2013, eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti takim konsultativ me Profesorët Mirlinda Batalli dhe Haxhi Gashi. Qellimi i takimit ishte të diskutoheshin syllabuset për  Klinikën Juridike Administarative dhe Klinikën Juridike Civile. Takimet u mbajten në Zyrën për Studime Klinike të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës.