usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-ės prof. Kevin Ruser mbajti takim me Presidentin i Kolegjit Iliria Mixhait Reēi

Më 18 tetor 2013, eksperti i NCSC-ës prof. Kevin Ruser mbajti takim me Presidentin e Kolegjit Iliria Mixhait Reçi, Profesorët Kemajl Shaqiri dhe Albulena Hajdari, si dhe koordinatoren e Zyres për Studime Klinile Shpresa Ibrahimi. Qellimi i takimit ishte të diskutoheshin aktivitetet që do të mbahën gjatë vizitës se profesorit Ruser. Takimet u mbajten në Zyrën për Studime Klinike të Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria.