usaid logo usaid logo

NCSC organizon punėtori me avokatet e pėrzgjedhura nga OAK

Me 18 tetor, 2013, NSCS organizoi një punëtori me avokatet e përzgjedhura nga OAK, të regjionit të Prizrenit. Qëllimi i punëtorisë ishte diskutimi për implementimin e aktiviteteve nga plani i punës së Komitetit për Çështje Gjinore dhe Pakica të OAK-së.