usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-sė prof. Kevin Ruser mbajti takim kosultativ nė zyrėn pėr Studime Klinike tė Fakultetit Juridik tė Kolegjit Iliria.

Më 21 tetor 2013, eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti takim konsultativ me koordinatoren e Zyrës për Studime Klinike Shpresa Ibrahimi dhe profesorët e asistentët e mesimit klinik të Kolegjit Iliria. Qellimi i takimit ishte të diskutoheshin modulet e Klinikës Juridike Civile dhe funksionalizimi i Zyrës për Studime Klinike. Takimi u mbajte në Zyra për Studime Klinike të Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria.