usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-sė prof. Kevin Ruser mbajti panelin profesional: Si tė bėhėsh profesor i klinikave juridike.

Më 22 tetor 2013, NCSC dhe Zyra për Studime Klinike e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës mbajtën panelin professional me temën: “Si të bëhësh profesor i klinikave juridike dhe rëndesia e klinikave juridike për studentët e nivelit master”. Paneli u organizua në Gjykatorën e Fakultetit Juridik në koordinim me Zyrën për Studime Klinike. Paneli u mbajtë dhe u moderua nga eksperti i NCSC profesori Kevin Ruser. Qëllimi i panelit ishte të ju ndihmojnë studentëve të rrisin nivelin e të kuptuarit të mesimit klinik dhe rendesinë qe ka mesimi klinik për profesionin e tyre ligjor.