usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC-sė profesor Kevin Ruser mbajti njė punėtori mbi platformat e publikimit pėr Kolegjin Iliria

Me datë 23 tetor 2013, Eksperti për Arsim i NCSC-së, prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori në Kolegjin Iliria, Zyra për Studime Klinike, në lidhje me platformat e hulumtimeve dhe publikimeve. Pjesëmarrësit u aftësuan për mënyrën se si të publikojnë punimet nga hulumtimet e bëra në Rrjetin për Hulumtime të Shkencave Sociale (SSRN), si të hapin një llogari, qoftë si individ apo si institucion, dhe si të kërkojnë dhe të gjejnë artikuj të publikuar në platformat West Law, LexisNexis e platforma të tjera.