usaid logo usaid logo

Punėtori para-planifikuese pėr planin e punės tė Komitetit tė OAK pėr ēėshtje gjinore dhe pakica

Më 2 dhjetor 2013 NCSC/PJK dhe DLA ekipi gjinor pro bono u takuan me Kryetarin e OAK, Z. Ibrahim Dobruna dhe Kryetaren e Komitetit për çështje gjinore dhe pakica të OAK-ës Znj. Shpresa Rama. Qëllimi i kësaj punëtorije ishte të informohen pjesëmarrësit për hapat që NCSC dhe ekipi i DLA do të ndërrmarrin për pregaditjet e punëtorisë për draftimin e planit të punës të Komitetit për çështje gjinore dhe pakica të OAK-ës për vitin 2014.