usaid logo usaid logo

NCSC/PJK dhe DLA ekipi gjinor pro bono organizuan punėtorinė para-planifikuese me Komitetin e OAK pėr ēėshtje gjinore dhe pakica

Më 3 dhjetor  2013, NCSC/PJK dhe DLA ekipi gjinor pro bono (Mary Gately dhe Kiran Gore) organizuan punëtorinë para planifikuese me Komitetin e OAK për çështje gjinore dhe pakica. Qëllimi i këtij takimi ishte të koordinohen aktivitetet përgaditore për hartimin e planit të punës të Komitetit për çështje gjinore dhe pakica të OAK-ës për vitin 2014.