usaid logo usaid logo

Paneli profesional i studentėve me femra studente tė drejtėsisė.

Më 6 dhjetor 2013, NCSC dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan dy panele profesionale me femra studente të drejtësisë nga Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Juridik dhe nga Kolegji Iliria - Fakulteti Juridik. Në total prej rreth 50 femrash studente morën pjesë në dy panelet. Synimi i këtyre paneleve profesionale ka qenë që të shkëmbehet përvoja profesionale me studentet femra nga femrat avokate nga Shtetet e Bashkuara dhe për të diskutuar sfidat që studentet femra ballafaqojnë gjatë studimeve të tyre dhe në hyrjen në profesionin ligjor.