usaid logo usaid logo

OAK dhe PJK kanė mbajtur takimin e parė organizativ nė vitin 2014

Duke u bazuar në sukseset e arritura në vitin 2013, më 16 Janar 2014, OAK dhe PJK mbajtën takimin e parë organizativ për vitin 2014. Kryetari i OAK, Z. Ibrahim Dobruna dhe shefi i zyrës së PJK, Z. Harold D. Dampier, Jr. kanë reflektuar mbi sukseset e arritura në vitin 2013 dhe diskutuan strategjinë për vitin 2014. Funksionaliteti i Zyrës së Prokurorit Disiplinor, ristrukturimi i Komisioneve të OAK, hartimi dhe administrimi i Provimit të Specializimit dhe organizimi i suksesshëm i Konferencës së Përgjithshme të parë si pjesë e festimit të Ditës së Avokatëve, janë identifikuar si disa nga sfidat e ardhshme të vitit 2014. Të dyja palët u zotuan të vazhdojnë bashkëpunimin e tyre të suksesshëm në vitin 2014.