usaid logo usaid logo

Komiteti pėr Ēeshtje Gjinore dhe Pakica i Odės se Avokatėve tė Kosovės aprovon Planin e Punės pėr vitin 2014

Me date 16 janar 2014, Komiteti për Çeshtje Gjinore dhe Pakica i Odës se Avokatëve të Kosovës u taku dhe unanimisht e miratuan Planin e Punës për vitin 2014. Plani i punës i Komitetit për Çeshtje Gjinore dhe Pakica për vitin 2014, fokusohet në rritjen e numrit të femrave dhe pakicave në komunitetin ligjor, përmes sherbimeve me të mira të anetarësisë.  Janë 12 projekte të detajuara duke u nise nga forumi i femrave jurist deri të arsimimi publik të cialt do të përmiresojnë administrimin e drejtesisë në Kosovë.