usaid logo usaid logo

Eksperti Konsulent i PJK-sė John Furnari takoi Kryetarin e Odės sė Avokatėve tė Kosovės Ibrahim Dobruna

Më 20 janar 2014 Eksperti Konsulent i PJK-së John Furnari takoi Kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës (AAK) Ibrahim Dobruna. Eksperti Konsulent i PJK-së John Furnari do të kalojë dy javët e ardhme duke punuar me Zyrën e re të Prokurorit Disiplinor të AAK-së. Qëllimi i vizitës është të sjellë llogaridhënie, proces të duhur dhe transparencë për sistemin e ri disiplinor të AAK-së.