usaid logo usaid logo

Kolegji Iliria/studentet e Klinikes Juridike Civile organizoi njė vizitė nė Qendrėn pėr Zgjidhjen Alternative tė Kontesteve (Qendra ZAK), Oda Ekonomike Amerikane nė Kosovė.

Më 31 janar 2014, NCSC monitoroi një vizitë studimore/panel profesional në Qendra për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve (Qendra ZAK), Oda Ekonomike Amerikane në Kosove, më studentët e Kolegjit Iliria/Klinika Juridike Civile. Qëllimi i vizitës/panelit profesional, siç parashihet në sillabus ka qenë të ndihmojë studentët në rritjen e nivelit të njohurive dhe të kuptuarit të arbitrazhit dhe zgjidhjen alternative të kontesteve. Studentët u mirëpritën nga z. David Greer, Shef i Zyrës, CLE-USAID, dhe z. Visar Ramaj, Sekretar i përgjithshëm i Qendrës për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve (Qendra ZAK), Oda Ekonomike Amerikane në Kosove, ku studentet u përfshin në nje sesion pyetje/përgjigje me panelistet.