usaid logo usaid logo

Eksperti i etikes i PJK-sė/DLA Peter Lindau takoi Kryetarin e Odės sė Avokatėve tė Kosovės

Më 24 shkurt 2014 Eksperti i etikes i PJK-së/DLA Peter Lindau takoi Kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) Ibrahim Dobruna. Kjo është vizita e dytë e Z. Lindau në Kosovë, ku do të ndihmojë  prokurorin disiplinor të OAK-së dhe anetarët e posa emeruar të komisioneve disiplinor te OAK, po ashtu do të trajnoj studentet e fakultetit juridikd te universitetit.