usaid logo usaid logo

Eksperti i etikės i PJK-sė/DLA Peter Lindau takoi stafin e Zyrės Disiplinor tė Odės sė Avokatėve tė Kosovės

Më 25 shkurt 2014 Eksperti i etikës i PJK-së/DLA Peter Lindau u takuam me stafin e Zyrës se Prokurorit Disiplinor të Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK). Z. Lindau rishikojë formën e fletparaqitjës, forma e përmbledhjës dhe procesimit të lëndës qe do të përdoren nga Zyra e Prokurorit Disiplinor (ZPD) e posa formuar. Stafi i ZPD Florim Shefqeti tha se "format e reja dhe baza e të dhënave të ofruara nga PJK ka ndihmuar në krijimin e praktikave të reja më të mira në ZPD".