usaid logo usaid logo

Trajnerėt e avancuar tė PJK dhe OAK u dakorduan se komponenti i etikės duhet tė pėrfshihet nė ēdo trajnim.

Më 26 shkurt 2014, PJK/DLA eksperti i etikës z.Peter Lindau u takua me trajnerin e avancuar të OAK, avokatin Florin Vertopi. Qëllimi i takimit ishte diskutimi rreth mënyrave të reja të përfshirjes së një moduli të etikës në çdo trajnim.