usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės tani do tė hartoj vendime disiplinore mė tė arsyeshme.

Më 26 shkurt 2014, NCSC-ja ka organizuar një punëtori rreth ndërtimit të aftësive në temën "Si të hartohen vendimet disiplinore". Trajnimi është mbajtur nga PJK/DLA eksperti i etikës z. Peter Lindau. Qëllimi i trajnimit ishte zhvillimi i një sistem të unifikuar të hartimit të vendimeve për Komisionin e OAK-së për shqyrtimet disiplinore dhe ankesat. Si rezultat i trajnimit, tani anëtarët e komisioneve disiplinore të OAK do të jenë në gjendje që vazhdimisht të hartojnë vendime disiplinore të arsyetuara mirë dhe transparente.