usaid logo usaid logo

Eksperti pėr etikė i NCSC/PJK-sė takohet me Grupin e tė Drejtės Publike dhe tė Politikave Ndėrkombėtare

Më 27 shkurt 2014 eksperti i etikës së PJK/DLA Peter Lindau ka takuar Shefin Lauren Baillie dhe Këshilltarin Ligjor Agon Gashi të Grupit të së Drejtës Publike dhe të Politikave Ndërkombëtare (GDPPN). Qëllimi i takimit ka qenë të diskutohet dhe të azhurnohet broshura publike për disiplinën e avokatëve të Asociacionit të Avokatëve të Kosovës.