usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės (OAK) organizon takimin e parė me donatorė pėr vitin 2014

Më 27 shkurt 2014, OAK me mbështetjen e Programit të Profesionit Juridik në Kosovë (PJK) ka organizuar një takim për koordinim të donatorëve të OAK-së. Ky ka qenë takimi i parë i koordinimit të donatorëve në vitin 2014. Të pranishëm në takim kanë qenë përfaqësuesit nga USAID/PJK-së, UNICEF-it, UNDP-së, OSBE-së, Ambasadës Britanike dhe USAID/CLE-së.