usaid logo usaid logo

NCSC/PJK koordinon aktivitetet e vitit 2014 tė Fakultetit Juridik tė Universitetit tė Prishtinės (UPFJ)

Më 10 mars 2014, z. Harold D. Dampier, Jr, udhëheqës i NCSC grupit, u takua me prof. Bajram Ukaj, Dekan i FJUP, dhe prof. Qerim Qerimi, Prodekan, për të planifikuar aktivitetet e PJK-së për vitin 2014. Në foto shihen z. Harold D. Dampier, Jr, udhëheqës i NCSC grupit, dhe prof. Bajram Ukaj, Dekan i FJUP. Të dy palët u pajtuan që ata mirëpresin themelimin e Institutit për Hulumtime Ligjore dhe nivelin e ri Masters të Klinikës ligjore civile.