usaid logo usaid logo

Qendra pėr Ndihmė Juridike dhe Zhvillim Regjional nėnshkroi njė Memorandum tė Mirėkuptimit me Kolegjin Iliria pėr tė ofruar mė shumė mundėsi punėsimi pėr studentėt

Më 11 mars 2014, PJK lehtësoi nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Qendrës për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional (QNJZhR) dhe Kolegjit Iliria. Qëllimi i Memorandumit të Mirëkuptimit është që të rrisë mundësitë profesionale për studentët e drejtësisë të Kolegjit Iliria duke ofruar kryerjen e praktikës pranë QNJZhR.