usaid logo usaid logo

Komiteti i OAK pėr Ēėshtje Gjinore dhe Minoritete planifikon konferencėn pėr femrat avokate/juriste

Më 18 mars 2014, NCSC zhvilloi një takim koordinues me avokatët nga Komiteti i OAK për Çështje Gjinore dhe Minoritete. Qëllimi i takimit koordinues ishte për t'u përgatitur për konferencën e femrave avokate, si pjesë e Ditës së Avokatëve të OAK-së në qershor të vitit 2014.