usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC Prof. Kevin Ruser ka mbajtur takim me Kolegjin Iliria

Më 25 Mars, 2014, eksperti i NCSC Prof. Kevin Ruser ka mbajtur një takim me Presidentin e Kolegjit Iliria Prof. Mixhait Reçin, koordinatoren e ZSK Shpresa Ibrahimi dhe profesorët e së drejtës penale. Qëllimi i takimit ishte që të planifikohet akreditimi dhe zhvillimi i planit mësimor për klinikën ligjore të së drejtës penale.