usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC/PJK, Prof. Kevin Ruser mbajti njė punėtori tė grupit punues me profesorėt/kryesuesit e katedrės sė Fakultetit Juridik tė Universitetit tė Prishtinės (FJUP) tė Nivelit Master, Rexhep Gashi,

Më 28 mars 2014, eksperti i NCSC/PJK, Prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori të grupit punues me profesorët/kryesuesit e katedrës së Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës (FJUP) të Nivelit Master, Rexhep Gashi, Bedri Peci dhe Remzije Istrefi. Qëllimi i punëtorisë ishte hartimi i strukturës për stilin e udhëzuesit për hulumtim ligjor.Si hap i ardhshëm, NCSC do të ndihmojë FJUP me organizimin e punëtorive shtesë deri në kompletimin e udhëzuesit.