usaid logo usaid logo

NCSC/PJK ka mbajtur njė takim koordinues me Komitetin Gjinor, tė AOK.

Më 3 prill, 2014, NCSC/PJK ka mbajtur një takim koordinues me Komitetin Gjinor, të AOK. Qëllimi i këtij takimi koordinues ishte shqyrtimi i zbatimit të planit punues vjetor  2014 dhe përgatitja e Konferencës së Avokatisë të gjinisë femërore në qershor 2014. Si rezultati i këtij takimi është vendosur të koordinohen takimet e Rrjetit të Femrave  përmes Zyrave Regjionale të AOK. Draft agjenda për Konferencën Rajonale të Grave është miratuar.