usaid logo usaid logo

NCSC/PJK dhe Zyra pėr Studime Klinike tė FJ-UP ka organizuar njė seri kolegjesh (panele) profesionale mbi: "Mundėsitė profesionale brenda Programit Ligjor Profesional i USAID pėr Kosovė"

Më 4 prill, 2014, NCSC/PJK dhe Zyra për Studime Klinike të FJ-UP ka organizuar një seri kolegjesh (panele) profesionale mbi: "Mundësitë profesionale brenda Programit Ligjor Profesional i USAID për Kosovë". Kolegji është organizuar në amfiteatrin e FJ-UP-ës dhe është koordinuar nga Zyra për Studime Klinike e FJ të UP-së. Qëllimi i kolegjit ishte për të arritur deri te studentët e juridikut për t'i ndihmuar ata në rritjen e nivelit të tyre të të kuptuarit të mundësive ligjore profesionale.