usaid logo usaid logo

NCSC/PJK ka mbajtur njė panel professional tė titulluar “Si te fillosh njė karier tė suksesshme”

Më 22 prill, 2014, NCSC/PJK dhe Zyra e Studimeve Klinike e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria kanë organizuar një panel profesional me temen "Si të fillosh një karrier të suksesshmë". Qëllimi i panelit ishte ofrimi i ndihmës për studentët e fakultetit juridik si të përgatisin një CV, leter motivuese dhe si të jenë të suksesshëm në nje intersite pune dhe të përgatiten studentet të marrin pjese në panaire të punës e karrierës. Moderatore e panelit ishte stafi i NCSC. Pas prezantimit studentët u përfshinë në një session pyetje/përgjigjesh.