usaid logo usaid logo

Studentet e Fakultetit Juridik pėrfundojnė edhe njė program tė suksesshėm tė praktikės nė Projektin pėr Juristėt nė Kosovė

Edhe dy student përfundojnë një programi të suksesshëm të praktikës në Programi për Juristët në Kosovë. Ju falëmnderit për punën tuaj të palodhshme Mimoza Shala dhe Kastriot Dakaj.