usaid logo usaid logo

Oda e Avokatėve tė Kosovės mban njė takim tė pėrbashkėt Gjykatės-Avokat-Prokurorė nė Prishtinė

Më 14 maj 2014, NCSC/PJK ndihmojë OAK-në për të organizuar takimin e përbashkët Gjykatës-Avokat-Prokurorë dhe polici në Prishtinë, për të diskutuar implementimin e rekomandimeve të bëra në raportin nga NCSC/PJK lidhur me përfaqesimin e pa-autorizuar, përfshirë edhe nevojën për një interpretim unik në mes të gjyqtarëve, avokatëve, prokurorëve dhe policisë sa i përket Nenit 419 të Kodit Penal. Si rezultat i diskutimit janë propozuar iniciativa konkrete.