usaid logo usaid logo

DLA pro bono ekipi pėr ēėshtje gjinore takohet me Udhėheqėsen pėr Ēėshtje Gjinore tė Odės sė Avokatėve tė Kosovės

Më 10 Qershor 2014 NCSC / PJK dhe DLA pro bono ekipi për çështje gjinore u takua me Udhëheqësen e Komitetit për Çështje Gjinore të Odës së Avokatëve të Kosovës, Avokaten Shpresa Rama. Qëllimi i takimit ishte shqyrtimi i shkallës së zbatimit të Planit të Punës të Komitetit për Çështje Gjinore të OAK-së për vitin 2014 dhe diskutimi i buxhetit. Hapat e ardhshëm përfshijnë hartimin e një pamfleti për të drejta të trashëgimisë dhe të fillohet me produksionin e një dokumentari "Joshja e grave ndaj drejtësisë (ligjit)".