usaid logo usaid logo

PJK/NCSC organizon njė seri panelesh profesionale me studentet femra tė juridikut

Më 12 qershor 2014, NCSC dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan një seri të paneleve profesionale me studentet femra të juridikut të Universitetit të Prishtinës/ Fakulteti Juridik. Qëllimi i këtij paneli profesional ka qenë të shkëmbejë përvojat me studentet femra nga Shtetet e Bashkuara dhe të diskutojnë sfidat me të cilat përballen gjatë studimeve të tyre si dhe hyrja në profesionin juridik.