usaid logo usaid logo

PJK/NCSC organizon njė forum tė rrjetit pėr “Gjykim tė Simuluar”

Më 12 qershor 2014, NCSC dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan një forum të avokatëve të SHBA-ve për gjykim të simuluar në koordinim me tre profesorë nga Universiteti i Essex-it dhe DLA pro bono ekipi gjinor. DLA pro bono ekipi gjinor dhe profesorët nga Universiteti i Essex-it shkëmbyen me studentët e juridikut nga Kolegji Iliria dhe të Universitetit të Prishtinës/ Fakulteti Juridik rëndësinë e të qenit pjesë e "Gjykimit Simulues" dhe zhvillimin e fushave kryesore për arsimimin për të drejtat e njeriut.