usaid logo usaid logo

Avokatet e OAK-sė ritheksuan zotimin e tyre pėr tė vazhduar tė jenė pro-aktiv nė kuadėr tė Komiteteve tė OAK-sė.

Në dy takime të ndara më 13 qershor 2014, NCSC/PJK dhe DLA pro bono ekipi gjinor u takuan me Avokaten Lule Bilalli dhe me Avokaten Adelina Hoxha - Shabani. Qëllimi i takimit ishte të diskutojnë planin e punës të Komitetit Gjinor të OAK-së për vitin 2014. Që të dy avokatet ritheksuan zotimin e tyre për të vazhduar të jenë pro-aktiv në kuadër të Komitetit Gjinor të OAK-së.