usaid logo usaid logo

NCSC/PJK dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan njė seri tė paneleve profesionale me studentet femra tė juridikut nga Universiteti i Prishtinės / Fakulteti Juridik.

Më 13 qershor 2014, NCSC/PJK dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan një seri të paneleve profesionale me studentet femra të juridikut nga Universiteti i Prishtinës / Fakulteti Juridik. Synimi i këtij paneli profesional ishte të shkëmbejnë përvojat e studenteve femra nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe të diskutojnë sfidat me të cilat studentet femra përballen gjatë studimeve të tyre dhe në hyrjen në profesionin ligjor.