usaid logo usaid logo

Stafi i NCSC/PJK pranuan Certifikata Falėnderimi nga USAID

Më 13 qershor 2014, Stafi i NCSC/PJK pranuan Certifikata Falënderimi nga USAID. Certifikatat u nënshkruan nga Maureen A. Shauket, Drejtoreshë e Misionit të USAID-it dhe u prezantuan për nderimin  kontributit të NCSC/PJK-së gjatë veprimtarisë në lidhje me USAID-in për 15 vite partneritet për ndryshim në Kosovë.