usaid logo usaid logo

NCSC/PJK lehtėsoi njė takim tė Komitetit pėr Legjislacion dhe Ēėshtje Normative tė OAK-sė

Më 21 gusht 2014, NCSC/PJK lehtësoi një takim të Komitetit për Legjislacion dhe Çështje Normative të OAK-së. Qëllimi i takimit ishte diskutimi i aktiviteteve të këtij komiteti dhe nisja e hartimit të Planit të Punës për vitin 2015. Si rezultat i këtij takimi u hartua Plani i Punës për vitin 2015 për Komitetin për Legjislacion dhe Çështje Normative.