usaid logo usaid logo

NCSC/PJK njeh pjesėmarrjen e 18 studentėve tė nivelit master tė FJ tė UP-sė

Gjatë gushtit të vitit 2014, NCSC/PJK njohu pjesëmarrjen vijuese të 18 studentëve të nivelit master të FJ të UP-së të cilët me sukses vijuan dhe kryen Klinikën Civile Juridike e cila u mbështet nga PJK