usaid logo usaid logo

Kėshilltari Ligjor i NCSC/PJK-sė ka ofruar mbėshtetje pėr Komitetin Gjinor tė OAK-sė

Me 25 shtator, 2014 Këshilltari Ligjor i PJK-së ka ofruar mbështetje për Komitetin Gjinor të OAK-së gjatë takimit tëtij të parë vjeshtor. Qëllimi i këtij takimi ka qenë diskutimi i aktiviteteve programore për periudhën e mbetur të vitit 2014 dhe planifikimi i aktiviteteve për vitin 2015.