usaid logo usaid logo

NCSC/PJK lehtėsoi takimin e Komisionit pėr Legjislacion tė OAK-sė

Me 9 Tetor 2014, NCSC/PJK lehtësoi një takim të Komisionit për Legjislacion të OAK-së. Ky takim u drejtua nga Kryesuesi Adem Vokshi. Temat në agjendë përfshinin shqyrtimin e komenteve per Ligjin mbi Avokatine të marra nga anëtarët si dhe planet për përfshirjen e këtyre ndryshimeve në agjendën legjislative të vitit 2015 dhe rishikimin e mundshëm të rregulloreve të OAK-së.