usaid logo usaid logo

NCSC/PJK lehtėsoi nismėn e Bordit tė Qendrės Trajnuese tė OAK-sė

Me 10-12 Tetor 2014, NCSC/ PJK lehtësoi nismën e Bordit të Qendrës Trajnuese të OAK-së për të punuar në Planprogramin e vitit 2015 për Trajnim. Anëtarët e Bordit të Qendrës Trajnuese shqyrtuan aplikacionet dhe propozimet e donatorëve per ofrimin e trajnimeve. Aplikacionet dhe propozimet e modifikuara do të shqyrtohen perseri nga anëtaret e Bordit, pasiqë ato të jenë ri-dorëzuar nga donatorët. Afati i fundit është me 22 Tetor 2014.