usaid logo usaid logo

Eksperti prof. Kevin Ruser ka mbajtur konsultime me profesoreshėn Mirlinda Batalli

Më 13 tetor 2014, Eksperti i NCSC/PJK-së, prof. Kevin Ruser ka mbajtur konsultime me profesoreshën Mirlinda Batalli. Qëllimi i takimit ka qenë të diskutohet në lidhje me ligjëratat dhe plan programin e Klinikës për Ligjin Administrativ.