usaid logo usaid logo

Eksperti prof. Kevin Ruser mbajti konsultime me profesorėt Rexhep Murati, Visar Morina dhe Asistenten Fitore Morina

Më 15 tetor 2014, Eksperti i NCSC/PJK-së prof. Kevin Ruser mbajti konsultime me profesorët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës Rexhep Murati, Visar Morina dhe asistenten Fitore Morina. Qëllimi i takimit ka qenë të diskutohet në lidhje me plan programet e klinikave juridike.