usaid logo usaid logo

Eksperti i Arsimit Juridik mban njė punėtori pėr klinikėn juridike pėr profesorėt e Kolegjit Iliria

Më 16 tetor 2014, NCSC/KLP së bashku me Kolegjin Iliria kanë organizuar një punëtori të mësimdhënies klinike me profesorët të cilët do të japin mësim në klinikën civile dhe penale juridike. Punëtoria u udhëhoq nga Eksperti i Arsimit Juridik i NCSC/PJK-së Kevin Ruser dhe qëllimi i kësaj ka qenë të diskutohet dhe shqyrtohet plan programi i lëndëve mësimore, si dhe mundësia e të punuarit me studentët e shkallës master, rastet "live/aktive" me mbështetjen e avokatëve nga OAK-ja.