usaid logo usaid logo

Udhėheqėsi i zyrės sė NCSC-sė John Furnari, u takua me drejtorin e OAK-ut tė Komitetit tė Pakicave (KP) Ljubomir Pantovic

Më 3 nëntor 2014, Udhëheqësi i zyrës së NCSC-së John Furnari, u takua me  drejtorin e OAK-ut të Komitetit të Pakicave (KP) Ljubomir Pantovic. Qëllimi i këtij takimi ka qenë diskutimi i takimeve të ardhshme të Komitetit, organizimi i TT-së për anëtarët e pakicave, mënyrat e eliminimit të barrierave për aplikantët serb në mënyrë që t'i nënshtrohen provimit për avokatë në Kosovës dhe në përgjithësi sundimi i ligjit në Kosovë.